Tervetuloa viettämään kanssamme ikimuistoista leirikesää rennossa ilmapiirissä ja mukavien ohjaajien sekä hevosten parissa!

Leireillä on täyshoito. Leiriläiset ovat vakuutettuja tallin toimesta. Voit myös ottaa oman hevosesi mukaan leirille! Leiriläisellä on mahdollista saada oma henkilökohtainen avustaja tarvittaessa ja sovittaessa etukäteen.

Ilmoitettujen leirien lisäksi räätälöimme omalle porukallesi sopivat minileirit. Kysele myös kesän vaelluksista – järjestämme niitä koko kesän ajan kysynnän mukaan.

PÄIVÄLEIRIT 1.5.-30.8. klo 10.00-15.00, järjestetään tilauksesta

Lasten päiväleirit maatilan arjessa. Tutustumme eläinten hoitoon, syömme perinteisen keittolounaan ja ratsastamme 2 kertaa ohjauksessa. Hinta 60 euroa/osallistuja, saman perheen jäseniltä 50 euroa/hlö.

Huom! Sopii myös alle kouluikäisille.

TOIVELEIRIT 10.6.- 14.6. (ma-pe) ja 17.6.-21.6 (ma-pe).

Leiriläisillä on mahdollisuus vaikuttaa tuntien sisältöön (koulu/este/maasto). Ratsastusta 2 krt per päivä sekä käytännönteoriaa. Jokainen saa oman hoitohevosen. Käymme myös kahluuttamassa hevosia sekä luvassa yllätysohjelmaa. Leiri sopii kaiken tasoisille -tasoryhmät! Leirin hinta on 320 e.

Tiedustelut numerosta  050 553 6929 / Anne