Kaikki hevosemme ovat hyvin peruskoulutettuja, tasoltaan helppo C – helppo A.

r. TOP ”TOPI” suomenhevonen, s. 1991, i. Ero-Ponsi e. Lotsa Topi on vekkuli ja erittäin sympaattinen sh-ruuna, joka on tallimme luottoratsu. Toimii niin lapsilla kuin aikuisillakin. Rakastaa pitkiä maastoja ja metsäpolkuja. Vetää myös rekeä ja kärryä mielellään. Metsässä ei möröt tätä ruunaa pelota. KUVIA >>
IMG_7911 r. RAIMO ”RAPE” suomenhevonen, s. 2006, i. K.M. Nopsa Rape on iso ja herkkä herrasmies, joka tekee työnsä nöyrällä asenteella. Kentällä osaa perusasiat ja maastossa miellyttävä ratsastaa.
t. SUVI-REPEKKA ”REBECKA” suomenhevonen, s. 1997, i. Repen Poika e. Paavin-TuuliTämä pikkuinen, kaunis tamma on kuuliainen ja herkkä ratsastaa. Toimii hyvin niin kentällä kuin maastossa. Esteillä se on varma hyppääjä. Rebecka rakastaa puuhata ihmisten kanssa ja lähtee aina iloisin mielin lenkille. Ensimmäisenä portilla odottamassa! KUVIA >>
risto r. VIHURIN MUISTO ”RISTO” suomenhevonen, s. 2001, i. H.R. Vihuri e. RiennosRisto Reipas on nimensä veroinen kaveri. Osaava ja herkkä, entinen kenttäratsu. Esteillä syttyy, antaa aina parhaansa. Äärettömän kiltti hoitaa ja käsitellä. Koulutustaso helppo A.
t. NIISKU-NEITI ”NIISKU” suomenhevonen, s. 2007, i. Iso-Poika e. Väli-Heili Tallin omakasvatti ja ikuinen ”vauvamme”.  Toimii hyvin maastossa sekä kentällä. Mukavat liikkeet istua. KUVIA >>
Screenshot_20180303-183414 t. HONGISTON HEMPUKKA suomenhevonen, s. 2013, i. Jäävin Kopteri, e. Humu-Varjoliina Fiksu, nuori tamma, jolla kivat ja laadukkaat liikkeet. Maastovarma ratsu, sekä ajo-opetettu.
r. MURKE suomenhevonen, s. 1993, i. Hilun-Valtti, e. Vekun-Muru Omistaja: Kirsi Hallikainen. Murke on komea herrasmies, joka on aina valmis lenkille. Tykkää maastoilusta, mutta toimii reippaasti myös kentällä. KUVIA >>
20160729_173024 r. LADE puoliverinen, s. 2008. Perusosaava ja turvallinen ratsu niin koulussa kuin esteillä. Maastoilusta nauttii. Leppoisa kaveri kaikinpuolin.
r. TUULAR ”TUMPPI” eestinhevonen, s. 1997 Tumppi on valloittava persoona, jolle kaverit on tärkeitä. Pitkät maastolenkit on Tumpin juttu nro 1. Koulutustasoltaan Tumppi on heA-tasoinen, ja hienot koululiikkeet löytyvät osaavan ratsastajan alla. KUVIA >>
r. DACAPO DAYLIGHT ”KAAPO” risteytysponi, s. 1990, i. Ekeholms Bacardi, e. Donna Courbeen Kaapo on oikea herrasmies. Ratsastaa on erittäin rauhallinen kentällä, maastossa vähän pirteämpi. Kaapo ei sätkyile tai säiky, luotettava opetusmestari aloittelijoille. Esteet ovat Kaapon juttu, ja nuorempana herra onkin hypännyt ratana 120cm! Myös kouluratsastuksen saloihin Kaapo on hyvin perehtynyt, ja onkin helppo A -tasoinen konkari. KUVIA >>
20180303_183005 t. SIPUKKA suomenhevonen, s. 2005, i. Huiman Pyste e. Siruna Sipu on maastoratsuna parhaimmillaan. Kentällä hallitsee perusasiat. Rakastaa ajohommia, ja toimii niissä loistavasti.
mossagumman07 t. MOSSAGUMMAN ”MYSSY” shetlanninponi, s. 1994, i. Wänga Fridolin e. Sabina Mossagumman, tutummin Myssy saapui tallillemme marraskuussa 2009. Myssy on toiminut ennemmin siitosponina, kuin ratsuna, mutta on varmajalkainen ja helppo ratsu perheen pienimmille.
IMG_20140306_060611 t. OBERG´S SANTANA ”SANI” haflinger, s. 1995, Saksa, i. Nadin e. Oberg´s Sarotti Sani on osaava helppo A tasoinen ratsu. Esteillä varma hyppääjä. Maastossa varmajalkainen, luotto peli.
r. PRAKTIK ”PIKI” gotlannin russ, s. 2001, i. Taktik G e. Pomilla Nuoruusvuodet toiminut ajoponina. Meillä koulutettu ratsuksi. Perushelppo ja herkkä ratsu.
2016-02-25 21.08.22 t. ZIDA`YA ”SIRPA” ratsuponi s. 2003 i. Jumping Jack Estemaisteri, joka tekee työnsä innolla. Nauttii maastolenkeistä.
 t. KIVINIEMEN SWEET HONEY ”HANI” new forest, s. 2007, i. Klockas Zimon e. V.K. Kim Kuvankaunis nuori ponitamma on eloisa luonteeltaan, ja helppo käsitellä. Koulutettu ratsu, jolla kisattu koulua sekä esteitä.
 t. LUCY V ”LUCY” risteytysponi, s. 2002 Lucy on oman arvonsa tunteva neiti ja pienen väen ehdoton suosikki! Sillä on ponimaiset askeleet, ja se on herkkä ja mukava ratsastaa.

Kuvien luvaton kopiointi ja julkaisu kielletty!